Tuesday, August 7, 2012

Noniiii, neljapäev oli siis see päev, kus sain omale ühe checki juurde, sest tegime ära Stairways to heaveni. Olime Minniga just tööl, kui tuli teade, et on võimalus samal õhtul minna ja siis oligi otsustatud, et peab kindlasti ikkagi ära käima. Umbes poole 2 ajal hakkasime Waikikist sõitma ja kohale jõudsime umbes pool h hiljem. Jälle sai korrata seda imelist bambusemetsa, kus seekord õnneks käna ei pannudki. Kui jalamile jõudsime, siis veendusime, et valvurit ka pole ja saigi teekonda alustada. Matkakaaslasteks oli Minni, Alari ja Andrus. Stairways on nö 5 astet. Esimene oli väga raske, vahepeal oli isegi 90 kraadise nurga all trepid ja see oli ka kõige pikem aste. Teine oli ka päris raske, aga kolm viimast olid juba täitsa lihtsad. Umbes kolmanda lõpus olime juba nii pilvedes, et mõlemal pool olidki lihtsalt hallid udukogud. 2 h pärast olimegi üleval ja chillisime seal umbes 1,5h, et oodata hommikut. Sain oma nime ka ülesse punkrisse kirja pandud. umbes poole 6 ajal hommikul hakkasime tagasi alla ronima ja ilusat hommikut nägime umbes teisel tasandil, tegime pilte ka, aga lisan kunagi hiljem, pole veel kätte saanud neid lihtsalt. Alla jõudes küsis valvur, kas oli äge ja saimegi võidukal sammul kodu poole minna:D Aa, muide, Minni just täna rääkis, et laupäeval oli mingi inimene seal surma saanud, südamerabandus või miskit. Päris jube ikkagi..
Aga jaa.. Täna käisin ühe sõbraga Waikikist väljas! Läksime Kailuale. Vahepeal oli peatus ühes Sealife pargis ja siis ma ütlesin, et lähme vaatame korra sinna ja siis läksimegi. Chillisime seal niisama veits ja siis Noa ütles, et lähme vaatame sisse siis. Kui juba haideni jõudsime siis sain aru, et me oleme ilma piletit ostmata sisse saanud ja siis küsisingi, et piletit ei pidanud ostma v? Ja siis ta ütles, et juba oleme sees ju, mis me enam sellest ostame. Nägime igasuguseid haisid, kilpkonni, delfiinide showd ja siis kuidas inimesed delfiinidega ujusid seal. Inimene ulpis vee peal ja siis kaks delfiini tulid tagant ja lükkasid jalgadest. see oli niii äge! Pärast läksime huvi pärast vaatama, kui palju pilet maksab ja see oli 30 dolllarit. juuudas. Vähemalt sai ära käidud:D Kui kailuale jõudsime siis ostsime hästi palju tervislikku toitu ja sõime nii palju, et lõpuks hakkas paha ja läksime randa lebotama.
Hmmm, mis siis veel, korteris on torud umbes ja tahaks täiega pesema minna ja pesin hästi palju pesu täna ka. Ega vist rohkem polegi midagi rääkida ja trükkida ka väga ei viitsi. Olge tublid! Ajaaaa üks tähtis uudis veel. Ostsin ükspäev piletid honolulu-new york. Ehk see tähendab seda, et ma kuskile mujale linna ei lähe. Aga ma ei saanud seda piletit ostmata jätta. 4 viimast oli veel alles ja ma sain pileti 280 dollariga, mis on super hind. Niisiis, mitte ma ei lähe teistesse linnadesse, vaid lähen ühele teisele Hawaii saarele, mis on ma usun kindlasti üks väga äge kogemus! Main landile on ikkagi alati kegem tagasi tulla, kui siia saartele, niiet ma usun et oma otsust kahetsema ei pea. Aga okei, tsaukiii

No comments:

Post a Comment